WITAM
Jestem po pierwszym dniu testów programu . Innej oceny jak 5 wystawić nie mogę

. Moja zabawa z ruletką zaczęła się około roku temu i od tamtego czasu wypróbowałem dziesiątki jak nie setki systemów i programów które mają nam pomóc pokonać to diabelskie koło .Po tysiącach spinów wybrałem kilka ,,systemów" które używam w grze. Jak na razie pierwsza wpłata którą wniosłem przy zapisie do kasyna była jedyna.Nie wygrywam wielkich kwot ale też i nie przegrywam.
Wracając do programu, testować zacząłem go od razu w grze realnej bo "for fun" nigdy nam nie da wiarygodnych wyników no i przede wszystkim przy stole live a nie elektronicznym przy którym koło przed obrotem już wie co obstawiliśmy ( wg. mnie porażka na 100%) Stawki wybrałem najniższe 0,10 euro ( mój bankrol 50 euro) No i gram. po 72 spinach(1.5 h) +10 euro i tak było jeszcze 2 razy , więc dzisiaj już zacznę z kontem 80 euro

. Myślę że ten program to jest właśnie to czego szukałem. Domyślna konfiguracja zapewnia naprawdę w miarę bezpieczną grę i to na długo.Ja co prawda nieznacznie obniżyłem kilka progów wejścia ale nieznacznie o 1 tylko.
Wielki szacunek dla twórcy tego bardzo prostego a zarazem wielkiego pomocnika dla graczy